Borduurprojecten in proces

Elke borduurster kent dit wel, een heel hoop projecten die nog niet af zijn! Op deze pagina deel ik dan ook de projecten die in de maak zijn, wanneer zijn ze begonnen? Hoe groot zijn ze en hoever ben ik eigenlijk?

Woezel en Pip

Sinds ik een meetlat heb gemaakt voor het eerste kindje van mijn vriendin kon het natuurlijk niet uitblijven om ook een meetlat te maken voor de tweede. Toen ik aan Woezel en Pip meetlat begon had ik mijzelf dan ook voorgenomen om dit voor haar eerste verjaardag af te hebben.

Helaas is ze inmiddels één jaar geworden en is de meetlat nog niet af, sinds september 2017 ben ik dan ook druk bezig om alsnog de meetlat af te maken voor de kleine meid.

Alle blogjes zien?
Klik hier om meer te zien!

Wish Upon The Moon So Brigh

In 2016 ben ik begonnen met dit schattige borduurwerk, een borduurwerk getekend door Michelle Sayetta en omgezet door Heaven and Earth Design. Een borduurwerk voor op de kinderkamer wanneer onze kleine madam een eigen kamertje krijgt.

Aantal kleuren: 90
Maat: 350 x 282 kruisjes
Soort stof: Aida 8 kruisjes per cm.
Aantal pagina’s: 1 / 15 pagina’s

 

Mini Winter Magic

In 2015 ben ik dit winterwerkje begonnen, een klein borduurwerk getekend door Kirstin Mills en omgezet door Heaven and Earth Design.

Aantal kleuren: 80
Maat: 250 x 176
Soort stof: Aida 10 kruisjes per cm.
Aantal pagina’s: 1 / 8 pagina’s