About

Wat leuk Wat leuk dat je nieuwschierig bent naar de handwerkster achter de blog. Verwacht geen creatieve duizendpoot, een hippie of geitenwollensokkentype. Althans misschien is zijn die geitenwollensokken wel van toepassing hier en dat is alleen maar leuk!

Anna Maria

Mijn naam is dus Anna Maria, althans daar schrijf ik onder. Het zijn wel twee van mijn vier officiële namen plus ik heb nog een roepnaam ook… Nee ik ben niet van adel of een hele rijke gelovige familie, maar gewoon een dochter van een standaard hardwerkend gezin. Inmiddels ben ik zevenentwintig herfsten jong en kersverse moeder van een klein minimeisje. (19-05-’17)

Waarom breien en borduren?

Sinds ik een inimini mensje was handwerkte mijn moeder, zei was de rede dat ik aan het borduren en breien ben geraakt. Ook omdat ik rond mijn achttiende ziek werd en twee jaar lang de ziekte van pfeiffer had. Hierdoor kon ik een hoop dingen niet meer doen en koste alles heel veel energie, stil zitten is niet mijn beste kant en zo begon ik te borduren.

De eerste jaren moest ik echt leren om geduld te hebben, borduren gaat niet snel en kost veel concentratie. Later is het breien hierbij gekomen en tegenwoordig haak ik zelfs ook wel eens wat.

Vrienden worden?

Je kan mij volgen via Instagram.
Een kijkje nemen op Facebook of deze blog volgen via Bloglovin.